Jídelníček 19.10. – 23.10. 2020 – EKO týden

Jídelníček 19.10. – 23.10. 2020 – EKO týden

Pondělí
Podzimní zeleninová polévka1,7,9
Ryba na másle s bramborovou kaší1,4,7
Úterý
Fazolová polévka1,7
Zapečené těstoviny se zeleninou, salát1,3,7
Středa
Drůbeží vývar se zavářkou1,7,9
Rýžová kaše se švestkami1,7
Čtvrtek
Mrkvová polévka1,7
Koprová omáčka s vejcem a bramborem1,3,7
Pátek
Špenátová polévka1,7
Halušky se zelím a uzeným1,3,7

Přejeme Vám dobrou chuť.
Změna je vyhrazena.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.

Seznam alergenů:
1. obiloviny obsahující lepek
2. korýši
3. vejce
4. ryby
5. podzemnice olejná (arašídy)
6. sojové boby
7. mléko
8. skořápkové plody
9. celer
10. hořčice
11. sezamová semena
12. oxid siřičitý a siřičitany
13. vlčí bob (lupina
14. měkkýši