Jídelníček 15.2. – 19.2. 2021

Jídelníček 15.2. – 19.2. 2021

Pondělí
Luštěninová polévka1,9
Drůbeží maso po Srbsku, pečené brambory, ovoce1,7
Úterý
Zeleninová polévka s kedlubnou1,9
Koprová omáčka s hovězím masem a špaldovým knedlíkem1,3,7
Středa
Dýňové pyré1,7
Bulgurové rizoto a šopský salát1,7,9
Čtvrtek
Česnečka1,7,9
Králičí paprikáš s těstovinou, moučník1,3,7
Pátek
Hovězí vývar1,9
Kapustové karbanátky s bramborem1,3,7

Přejeme Vám dobrou chuť.
Změna je vyhrazena.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.

Seznam alergenů:
1. obiloviny obsahující lepek
2. korýši
3. vejce
4. ryby
5. podzemnice olejná (arašídy)
6. sojové boby
7. mléko
8. skořápkové plody
9. celer
10. hořčice
11. sezamová semena
12. oxid siřičitý a siřičitany
13. vlčí bob (lupina
14. měkkýši